"Nutellás" Sült Kalács
sponsored links
Ez egy túl egyszerû bejegyzés lesz most. Viszont, mivel háromszor is elkészítettem egymás után, s még érdeklõdõ is akadt, aki kéri a receptet, így hát. Ritka bejegyzés, egyszerû, mondjuk úgy Comfort Food . Az ötlet: innen. Érdemes.
Hozzávalók:
- 8 szelet házi kalács (jó lehet bolti is, de abban sok a hozzáadott értéktelenség)
- 6 evõkanál mogyorókrém (lehet bolti is, mert abban legalább van emulgálószer)
- 6 evõkanál natúr krémsajt (ebbõl is van bolti :) )
- friss bogyós gyümölcsök (opcionális - ilyenkor õsszel annyira nem)
Elkészítés
A nyolc szelet kalácsot egy megfelelõ rácsra tesszük és grillen, sütõben (elektromos vagy hagyományos faszén/gáz) az egyik oldalukat megpirítjuk. Legyen szép barna, ropogós, de ne karcolja a fogínyünket.A sütõ hõfokától függõen 5-8 perc. Figyeljünk rá.
Kivesszük a grillbõl és szépen megfordítjuk a kalács szeleteket. Ha jól dolgoztunk, a másik, világos oldaluk puha és friss ...